Vi ønsker at du vet hva du bør forvente når du booker turen din hos oss. Derfor har vi samlet og svart på noen av våre ofte stilte spørsmål. Har du spørsmål du ikke finner svaret på her, vennligst kontakt oss. 

Hva bør jeg pakke til turen min?

Hva du bør pakke før turen din, spørs på hvilken tur du har bestilt. Vi anbefaler alltid alle å pakke det følgende:

  • Klær etter vær
  • Kamera
  • Tripod

De fleste turene våre er inkludert snacks og varm drikke, men det kan i tillegg være smart å ta med noe på egenhånd.

Hva er inkludert i bookingen min?

Alle turene våre er annerledes, som gjør det vanskelig for oss å svare på dette spørsmålet. Vi skriver alltid i turbeskrivelsene hva som er inkludert, så ta en titt på turen du ønsker å bestille.

Med unntak av Nordlyscampen, har våre turer alltid det følgende inkludert:

  • Varm drikke
  • Snacks
  • Kamerahjelp
Er transport til og fra turen inkludert?

Transport er inkludert i de fleste turene våre. Det varierer vel å merke fra tur til tur. Vi skriver alltid i turbeskrivelsene når transport er inkludert.

Kan dere garantere at vi vil se nordlyset?

Nei, dessverre. Vi kan ikke garantere at vi vil finne nordlyset. Hvis været er dårlig eller overskyet, vil det være være vanskelig å finne nordlys. Dersom du har booket nordlyssafari vil vi forsøke å lete etter nordlyset, og vi har en 98% suksessrate for å finne nordlyset på turene våre.

Kan jeg avbryte eller endre bookingen min?

Ja, selvfølgelig. Etter å ha bestilt vil du kunne endre eller avbestille bookingen din i Min Bruker opp til 5 dager før turen. Hvis det er mindre enn 5 dager igjen, kontakt oss så finner vi en løsning.

Hvilke regler har dere for tilbakebetaling?

Du kan avbryte eller endre bookingen din i Min Bruker opp til 5 dager før turen. Vi vil selvfølgelig tilbakebetale hele beløpet dersom du avbestiller bookingen. Dersom det er mindre enn 5 dager igjen til turen, vennligst ta kontakt og vi vill tilbakebetale deg manuelt.