OM PÆSKATUN

Pæskatun annonserer at vi har en av de beste beliggenhetene i Alta for å observere nordlys.

På et platå, høyt oppe i fjellsiden av Pæska, er det vår Northern Lights Camp Alta ligger. Med en fantastisk utsikt over Altadalen, byen og fjorden synlig i horisonten, og langt borte fra alle kunstig lysforurensning, gjør Pæskatun til en utmerket foto beliggenhet. Og alt dette bare 20 minutter fra Alta sentrum!

Med mange års erfaring i veiledning og jakt på nordlyset, med varme klær til våre fjerne gjester og hytter for å få varme og noe varmt å drikke og spise, vi gjør vårt beste for å sørge for at du vil få en uforglemmelig og hyggelig kveld med oss jakt på nordlyset!

Pæskafjellet er full av Alta kvartsittskifer som er kjent for sin utrolige høye kvalitet og er en av om ikke den beste (?) skifer i verden! I den spede start tok Pæskatun imot besøkende fra hele verden for å se og lære hvordan du kan hente en takstein ut av disse blokkene med hard skiferstein. Siden 1993 har borti tusen gjester storøyet observert skiferarbeideren utføre sine ferdigheter og imponerte gi applaus da han viste dem den ferdige takstein.

Pæskatun arbeider kontinuerlig med forbedring av og utvikling av nye produkter til det beste for våre gjester. Ta en titt på våre tilbud for å se og lære mer!

%

Nordlysscore

Kulturprisen 2016

Alta Kommune

Fornøyde kunder siden 19923